ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία ΓΙΟΥΒΑΝΙΔΗΣ αποτελεί εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες τον κύριο και βασικό προμηθευτή , στον τομέα των εξαρτημάτων και της σήτας, των περισσοτέρων κατασκευαστών αλουμινίου, που εδρεύουν στον Πειραιά και τις ευρύτερες περιοχές του. Τα τελευταία 15 χρόνια η δράση της εταιρείας ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής, επεκτείνοντας τις πωλήσεις της σε πανελλαδικό επίπεδο.

Μένοντας πιστοί στο όραμα και την φιλοσοφία του ιδρυτή της εταιρείας Κωνσταντίνου Γιουβανίδη, συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά και αποφασισμένα με γνώμονα πάντα την πληρέστερη κάλυψη και ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου, ταχύτατη εξυπηρέτηση, με φιλικό πρόσωπο.


Με πολύ κόπο και επενδύοντας συνεχώς κεφάλαια και χρόνο στην δουλειά μας, καταφέραμε από το 2007 που έγινε η μεταφορά της εταιρείας μας στην σημερινή της σύγχρονη και ιδιόκτητη έδρα, να δημιουργήσουμε ένα “πολυκατάστημα” εξαρτημάτων αλουμινίου με υψηλής ποιότητας προϊόντα, για τη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων υπάρχει διαρκές απόθεμα. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό που αναζητάτε, σε εμάς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το βρείτε.


Η μακρά παράδοση μας στον χώρο των εξαρτημάτων για συστήματα αλουμινίου, δεν είναι μονό η απόδειξη ενός πετυχημένου παρελθόντος, αλλά αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της εταιρείας. Μαζί με την αγάπη και την όρεξη μας για δουλειά, είναι οι πυξίδες που μας οδηγούν στο μέλλον. Ένα μέλλον που θα εξακολουθήσει να έχει στο επίκεντρο τον πελάτη μας. Εσάς!!!

Γιατί Εμάς;

1. Άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων

Τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων σε διαρκές απόθεμα.
Σας παρέχουμε αυτό που χρειάζεστε, την στιγμή που το χρειάζεστε.

2. Πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία

Διαθέτουμε εμπειρία και τεχνογνωσία 20+ χρόνων.
Αν σε κάθε επάγγελμα υπάρχει ένας specialist,στα εξαρτήματα είμαστε εμείς!

3. Επίπεδο εξυπηρέτησης

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου, ταχύτατη εξυπηρέτηση, με φιλικό πρόσωπο.
Χτίζουμε προσωπικές σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

4. Προσβασιμότητα και τρόποι πληρωμής

Διαθέτουμε ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης.
Δεχόμαστε πληρωμές με κάρτες όλων των τραπεζών.

error: Content is protected !!